het bedrijf2018-09-24T15:36:54+00:00

Het bedrijf

Tim Ligthart, eigenaar en oprichter van Gooische Tuinen is Hovenier in hart en nieren, geboren met een wiskunde gave en een geweldig gevoel voor precisie en detail. Op 23 april 2008 heeft Gooische Tuinen haar deuren geopend. Sinds de start kent het bedrijf een prachtige groei en een zeer tevreden vast klantenbestand.

Hiermee is een droomwens van Tim Ligthart in vervulling gegaan. Namelijk, een vakman zijn als hovenier. Tim Ligthart heeft naast zijn studie zeer veel werk verricht in de hoveniersbranche en was ook werkzaam in de steenhouwerij. Hier heeft hij alle facetten betreffende natuursteen leren kennen.

In die tijd heeft hij ook de opleiding bouw afgerond en heeft hij tijdens de timmerwedstrijd de eerste prijs gewonnen voor het maken van een sitetable. Hij is toen als eerste geëindigd door zijn nauwkeurigheid, inzicht en het met creativiteit oplossen van problemen. En zo benadert hij ook zijn werk als hovenier. Jong en gedreven. Gooische tuinen, uw hoveniersbedrijf voor professioneel advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij zijn u graag van dienst.

Ons Team

Tim Ligthart
Tim LigthartHovenier
Jent Ligthart
Jent LigthartHovenier in opleiding
Menno Beckmann
Menno BeckmannHovenier
Hidde Ehlhardt
Hidde EhlhardtHovenier
Daniël Bakker
Daniël BakkerHovenier
Juliette Ligthart
Juliette LigthartFinanciële Administratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Recente projecten

Traditioneel straatwerk Keizersgracht Amsterdam2016-10-25T14:23:44+00:00