Het Bedrijf

het bedrijf

Op 23 april 2008 heeft Gooische Tuinen haar deuren geopend.

Sinds de start kent het bedrijf een prachtige groei en een zeer tevreden vast klantenbestand. Tim Ligthart, eigenaar en oprichter van Gooische Tuinen is Hovenier in hart en nieren, geboren met een wiskundegave en een geweldig gevoel voor precisie en detail.

Hiermee is de droomwens van Tim Ligthart in vervulling gegaan. Namelijk, een vakman zijn als Hovenier. Tim Ligthart heeft naast zijn studie zeer veel werk verricht in de hoveniersbranche en was ook werkzaam in de steenhouwerij. Hier heeft hij alle facetten betreffende natuursteen leren kennen.

In die tijd heeft hij ook de opleiding bouw afgerond en heeft hij tijdens de timmerwedstrijd de eerste prijs gewonnen voor het maken van een sitetable. Hij is toen als eerste geëindigd door zijn nauwkeurigheid, inzicht en het met creativiteit oplossen van problemen. En zo benadert hij ook zijn werk als hovenier. Jong en gedreven.

Wij zijn u graag van dienst!

Gooische Tuinen werkt al ruim 10 jaar met een vast team van Hoveniers. Gooische Tuinen, uw Hoveniersbedrijf voor professioneel Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Tuininrichting.