Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Uw tuin is de plek waar u zich gelukkig kunt voelen. Zeker als uw tuin een volwaardig deel is van uw leefomgeving. De tuin kan een paradijsje zijn waar u, al dan niet met familie en vrienden, van kunt genieten. Een tuin vraagt regelmatig onderhoud. Misschien heeft u geen groene vingers of geniet u liever van uw tuin in plaats van dat u er in moet werken

Door uw tuin op het juiste moment het juiste onderhoud te geven, geniet u langer van de planten, bomen en het gazon in uw tuin. Wij geven u graag onderhoudsadviezen en -wanneer u dat wilt - voeren wij natuurlijk ook graag het onderhoud uit. Wij bieden verschillende soorten onderhoudsbeurten aan, waarbij u kunt denken aan het snoeien van (fruit)bomen en rozen en het bijhouden van gazon en begroeiing. Tuinafval en snoeihout worden door ons afgevoerd.

Wij doen ook boomverzorging!

Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van bomen en struiken en het verwijderen van dode takken. Uiteraard is dit niet het enige wat wij doen op het gebied van boomverzorging. Het planten en het kappen van bomen valt namelijk ook onder boomverzorging. Als u zeker wilt zijn dat uw boom in goede conditie verkeerd, kunt u kiezen voor tijdig onderhoud. Wij komen dan om de zoveel tijd bij u langs om de staat van uw bomen te controleren en zo nodig te onderhouden.

Bij bomenkap gaat het om het verwijderen van de gehele boom. De bomenkap wordt klimmend of met behulp van een hoogwerker uitgevoerd.

Het is vaak niet verstandig om de boom in zijn geheel om te laten vallen. Het takkenhout versnipperen wij ter plekke en we zorgen dat alles netjes afgevoerd wordt. Naast het verwijderen van de bomen, behoren wegfrezen en verzorgen ook tot onze werkzaamheden. Wegfrezen heeft te maken met het verwijderen van de afgezaagde boomstronk.

Na het kappen van de bomen blijven deze achter en kunnen behoorlijk in de weg zitten. Door middel van frezen kunnen wij de bodem netjes, glad en plantklaar achterlaten!


   Offerte